Evenementen catering

Grootschalige catering voor elke gelegenheid. D&F Catering Events is gespecialiseerd in het verzorgen van het eten én eventplanning van grote events, zoals beurzen en festivals. Dankzij onze sushi bars en professionele koks verzorgen we de lekkerste catering voor uw event. Laat uw evenementencatering verzorgen door D&F:

  • We verzorgen uw event van begin tot eind
  • Catering voor grootschalige evenementen, zoals beurzen en festivals
  • Foodtrucks en diverse soorten catering
  • Full service catering

Heeft u een event op de planning en bent u verantwoordelijk voor de evenementen catering? Vraag een offerte aan om te zien wat we voor u kunnen betekenen. U ontvangt binnen 48 uur antwoord van ons. Als u niet helemaal zeker bent of onze evenementen catering past bij uw event, neem dan contact met ons op via 06-2880 5780.

Bel me terug

Catering voor grote events

We pakken graag groots uit. En hoe doen we dat beter dan voor grote evenementen de catering te verzorgen? In het verleden hebben we met onze foodtrucks op verschillende festivals heerlijk eten geserveerd. Op beurzen zijn onze sushi bars en full service catering ontzettend populair. We hebben voor onder andere de volgende events catering verzorgd:

Eventplanning D&F Catering Events

Voor festivals en privé feesten in één bepaalde stijl kan het lastig zijn meerdere partijen samen te laten komen tot een mooi geheel. Daarom hebben we eventplanners in het leven geroepen. Ze gaan met u in gesprek over uw wensen en het thema. Vervolgens nemen we de hele organisatie over; van de catering tot gastvrouwen en -heren, het servies, de aankleding van de locatie en het glaswerk. Zo kunt u optimaal genieten. En wij doen waar we van houden: evenementen catering! Vraag een offerte aan voor de catering van uw evenement. We nemen binnen 48 uur contact met u op.

Uw naam*
Uw indicatie van het aantal gasten*
De locatie van het evenement*
De soort catering*

Op welk nummer kunnen we u bereiken?*
Vul eventuele extra services in (workshops, full service catering)

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.