Fruit catering

De laatste jaren is gezond eten en drinken steeds belangrijker geworden, bestel daarom onze heerlijke fruit catering: vers fruit, fruitsappen en smoothies kunnen dan niet meer ontbreken op uw evenementen of festivals. D&F Catering Events in Almere is de partner die al jaren ervaring heeft met fruit op evenementen en festivals. In een snel tempo bieden wij verse bekers en bakjes fruit aan voor al uw gasten. Daarnaast bereiden we snel verse smoothies en sappen met hoogwaardig materiaal. Door de jarenlange ervaring met vers fruit kunnen wij uw bezoekers in zeer hoge snelheid voorzien van een bakjes en bekers vers fruit, sapjes en smoothies.

 

Fruit catering voor al uw events

Door de vele evenementen en festivals die D&F Catering Events in Almere al gedaan heeft is onze crew zeer ervaren in het omgaan met uw bezoekers. Naast een hoogwaardig product en snelle productie is gastvrijheid en klantvriendelijkheid waar D&F hoge eisen aan stelt.  Wachttijden moeten beperkt blijven tot een  minumum en daar slaagt D&F Catering Events in. Er is bij ons altijd genoeg aanbod en genoeg personeel aanwezig. Bij grote drukte schakelen we gemakkelijk een tandje bij.

Wij beschikken ook over een vespa foodtruck die we kunnen inzetten. Deze Vespa is een leuke toevoeging op uw festival, of beurs maar ook op een feestje, bruiloft of ander evenement.

Verschillende soorten vers fruit

U heeft de keuze uit verschillende soorten fruit voor uw event. Wij leveren het lekkerste verse seizoensfruit, zoals banaan, aardbei, watermeloen, kiwi, druiven, mango, meloen, ananas, framboos, kers en sinaasappel. Hiervan maken wij fruitmixen die eenvoudig mee te nemen zijn.

Fruitsap en smoothies

Fruit is niet alleen lekker om te eten, maar smaakt ook heerlijk in een frisse smoothie of gezond fruitsap. D&F Catering Events maakt op locatie de lekkerste smoothies en sapjes. U kiest zelf welke smaken u met elkaar mixt en maakt zo bijvoorbeeld een lekkere mango smoothie met banaan of een sapje met aardbei en bosvruchten.

fruit catering voor uw feest: zakelijk en particulier

Geeft u een verjaardagsfeest en wilt u hiervoor verse fruitmixen, smoothies en sapjes bestellen? Wij maken de fruitige lekkernijen op locatie voor u klaar. Ook als u een bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement organiseert, voorzien wij u graag van lekkere vruchten. U kunt onze fruit catering combineren met een van onze andere catering diensten. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met D&F Catering Events

Indien u meer informatie over onze fruit catering wenst kunt u ons bereiken via het mail adres info@denf-cateringevents.nl of belt u met 06 - 2880 5780.

full service catering

Bij D&F Catering Events in Almere kunt u de verschillende soorten catering met elkaar combineren voor een heerlijke maaltijd en hapjes.Bestel bijvoorbeeld eens onze sushi catering, tapas catering, wok catering, tosti catering en BBQ catering. U krijgt een volledig verzorgde maaltijd, want wij regelen ook personeel, food trucks, oliedrumtafels en krukken voor uw gasten.