Fruit catering

De laatste jaren is gezond eten en drinken steeds belangrijker geworden, reserveer daarom onze heerlijke fruit catering: vers fruit, fruitsappen en smoothies kunnen niet meer ontbreken op uw evenementen of festivals. D&F Catering Events is dé partner die al jaren ervaring heeft met fruit catering op evenementen en festivals. In een snel tempo bieden wij verse bekers en bakjes fruit aan voor al uw gasten. Daarnaast bereiden we snel verse smoothies en sappen. Geef je bezoekers een frisse vitamine boost!

Bel me terug

Fruit catering voor uw event

Door de vele evenementen en festivals die D&F Catering Events al verzorgd heeft, is onze crew zeer ervaren in het omgaan met uw bezoekers. Naast een hoogwaardig product en snelle productie is gastvrijheid en klantvriendelijkheid waar D&F hoge eisen aan stelt. We voorzien uw bezoekers graag van heerlijk vers gesneden fruit in bijpassende schaaltjes. Vul ons bel-me-terugformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor fruit catering voor uw event of festival.

Wij beschikken ook over een vespa foodtruck die we kunnen inzetten. Deze Vespa is een leuke toevoeging op uw festival, beurs of ander evenement.

Verschillende soorten vers fruit

U heeft de keuze uit verschillende soorten fruit voor uw event. Wij leveren het lekkerste verse seizoensfruit, zoals banaan, aardbei, watermeloen, kiwi, druiven, mango, meloen, ananas, framboos, kers en sinaasappel. Hiervan maken wij fruitmixen en smooties die eenvoudig mee te nemen zijn. Een heerlijke vitamine boost voor de warme zomerdagen.

Fruitsap en smoothies

Fruit is niet alleen lekker om te eten, maar smaakt ook heerlijk in een frisse smoothie of gezonde fruitsap. D&F Catering Events maakt op locatie de lekkerste smoothies en sapjes. U kiest zelf welke smaken u met elkaar mixt en maakt zo bijvoorbeeld een lekkere mango smoothie met banaan of een sapje met aardbei en bosvruchten.

fruit catering voor festivals

Host u een festival en wilt u hiervoor verse fruitmixen, smoothies en sapjes aan uw bezoekers aanbieden? Wij maken de fruitige lekkernijen op locatie voor uw gasten. U kunt onze fruit catering combineren met een van onze andere catering diensten. Vul ons bel-me-terugformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

FULL SERVICE CATERING

Bij D&F Catering Events kunt u verschillende soorten catering met elkaar combineren voor een heerlijke maaltijd en hapjes.Bestel bijvoorbeeld eens onze Aziatische cateringtapas cateringwok cateringtosti catering en BBQ catering. Als u helemaal geen omkijken wilt naar de organisatie van onze fruit catering, kies dan voor onze full service catering. We verzorgen dan ook personeel, food trucks, oliedrumtafels, aankleding en krukken voor uw gasten.

Neem contact op met D&F Catering Events

Indien u meer informatie over onze fruit catering wenst kunt u ons bereiken via het mail adres info@denf-cateringevents.nl of belt u met 06 - 2880 5780.

Liever teruggebeld worden? Vul dan ons formulier in!

Uw naam*
Uw indicatie van het aantal gasten*
De locatie van het evenement*

De soort catering*

Op welk nummer kunnen we u bereiken?*
Vul eventuele extra services in (workshops, full service catering)

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.