Sushi catering

Sushi catering voor elke gelegenheid: events met duizenden bezoekers, besloten feestjes en zakelijke gelegenheden. Wij bereiden verse sushi gerechten en heerlijke drankjes en nemen de culinaire organisatie van uw event volledig uit handen. D&F Catering Events in Almere verzorgt bovendien bedienend personeel en de benodigde materialen voor uw event inclusief passende aankleding van de locatie.

 • Onze sushi koks bereiden live sushi tijdens uw event
 • Lopende banden met verschillende sushi gerechten
 • Vespa foodtruck met sushi op uw event
 • Leer zelf sushi bereiden met een sushi workshop

Maak direct een afspraak met een van de adviseurs van D&F Catering Events via 06 28805780 of gebruik het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor sushi catering in Almere en omstreken met u. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor sushi catering.

Wat kost sushi catering?

Wij creëren voor elk event een catering concept op maat met bijvoorbeeld live sushi bereiding, lopende banden met gerechten of een sushi foodtruck. De prijs voor sushi catering is afhankelijk van uw wensen, de grootte van uw gezelschap en de services die wij voor u verzorgen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u en vertellen u meer over de prijzen van onze sushi catering.

Dagverse sushi gerechten

Afhankelijk van uw wensen leveren wij de sushi op locatie of bereiden onze sushi koks de sushi gerechten ter plaatse. We bespreken vooraf met u welke sushi en sashimi we serveren. U heeft de keuze uit verscheidene sushi, zoals sushi met vlees, sushi met vis en vegetarische sushi. D&F Catering Events heeft echt voor ieder wat wils.

Live sushi bereiding op uw event

Sushi smaakt het lekkerst wanneer het voor uw ogen bereid wordt met verse ingrediënten. Uw gasten zullen versteld staan van de versheid van de producten. Onze sushi koks bereiden de sushi live tijdens uw event, zodat uw gasten met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe we de sushi maken. De kok bereidt van achter de sushi counter elk sushi gerecht dat u wilt. Bekijk hieronder onze sushi catering.

Lopende band met sushi CATERING

Voor een spectaculair sushi buffet dat echt de aandacht trekt, adviseren wij de sushi presentatieband. De koks van D&F Catering Events bereiden en plaatsen heerlijke sushi gerechten voor u op de lopende band. Uw gasten zullen verrast worden door de band die continu in beweging is en telkens nieuwe, lekkere gerechtjes biedt. Wij hebben voor uw sushi catering lopende banden in uiteenlopende maten, zodat wij altijd beschikken over het juiste formaat voor uw event.

Lopende banden met sushi

Sushi foodtruck voor uw event

Heeft u een event of feest in de buitenlucht in de omgeving van Almere, dan is een sushi foodtruck een heel goed idee. In de Vespa foodtruck bereiden onze sushichefs lekkere sushi en sashimi, die we vervolgens serveren aan uw gasten. De foodtruck is zeer praktisch voor evenementen, maar is ook leuk voor bruiloften en feesten. D&F Catering Events levert naast sushi catering ook oliedrum tafels en krukken voor uw event.

Zelf sushi leren maken tijdens de sushi workshop

Wilt u uw gasten de smaken van Japan laten verkennen? Dan reserveert u een sushi workshop. Samen met vrienden of collega’s leert u hoe u zelf de meest smakelijke sushi kunt maken. Na het bereiden van de sushi komt het lekkerste gedeelte; het opeten van uw zelfgemaakte sushi. De sushi workshop vindt plaats op een door u gekozen locatie, zoals bij u thuis of op het werk.

Pop-up sushi restaurant voor evenementen

Voor grote publieksevenementen in Almere en omstreken is een pop-up sushi restaurant de ultieme oplossing. D&F Catering Events zet een tijdelijk restaurant neer op uw festival, dance event of beurs. Met deze wijze van sushi catering voorzien we al uw gasten of bezoekers van sushi gerechten.

Full service sushi catering

Geef de volledige organisatie van uw event of gelegenheid uit handen. Wij regelen de voorbereidingen voor uw event met behulp van ervaren eventplanners. Onze sushichefs bereiden de lekkerste sushi gerechten voor uw gezelschap of bezoekers en onze gastvrouwen en gastheren bedienen u tijdens de maaltijd. Daarnaast verzorgen wij de benodigde materialen, zoals tafels en stoelen, het glaswerk en servies en de aankleding van de locatie.

 • Verse gerechten en dranken
 • Deskundige eventplanners
 • Koks en bedienend personeel
 • Benodigde materialen
 • Aankleding van de locatie

Sushi catering voor elke gelegenheid

Laat de sushi catering voor ieder event volledig verzorgen door D&F Catering Events; van familiediners en zakelijke lunches tot events met duizenden bezoekers. Elke gelegenheid vraagt om een uniek menu met sushi gerechten. Daarom bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om enkel sushi te bestellen of om de sushi catering aan te vullen met andere gerechten.

 • Event catering

  D&F Catering Events in Almere is uw sushi cateraar voor grote evenementen met honderden of zelfs duizenden bezoekers. Wij hebben ervaring met de catering voor dance events, festivals, CHIO events en beurzen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u. Naast sushi catering staan wij u desgewenst ook bij met de organisatie van uw event.

  • Beurzen
  • Dance events
  • CHIO evenementen
 • Party catering

  Organiseert u een verjaardagsfeest, bruiloft of viert u een jubileum, dan verzorgen wij de lekkerste sushi catering. Ook helpen we u met de organisatie van uw event en verzorgen we de benodigde materialen, zoals glaswerk en servies. U bespreekt uw wensen met ons, waarna wij de organisatie van uw feest en de sushi catering verzorgen.

  • Bruiloften
  • Verjaardagsfeesten
  • Jubilea
 • Bedrijfscatering

  Voor een bedrijfslunch, zakelijk diner of bedrijfsfeest bereiden onze koks de heerlijkste sushi gerechten voor u. Wij bereiden de sushi op locatie of bezorgen de dagverse sushi op een locatie naar keuze. Ook verzorgen wij naast de reguliere sushi catering desgewenst de organisatie van uw zakelijke event en leveren wij de benodigde materialen, zoals servies, tafels en stoelen.

  • Vergaderlunch
  • Zakelijk diner
  • Bedrijfsevent

Ruim aanbod sushi

U heeft een ruime keuze aan verschillende soorten sushi. Zo serveren we bijvoorbeeld sushi met verschillende soorten vis, vlees, zeedieren en groenten, zoals zalm, tonijn, garnaal, avocado, tofu, krab, paling, zeebaars en komkommer. Ook kunt u kiezen voor sashimi, maki, temaki, uramaki, nigiri en gunkan sushi. Daarnaast verzorgen wij graag Japanse bijgerechten als zeewiersalades en rijstgerechten.

Verschillende soorten catering

U kunt bij D&F Catering Events in Almere terecht voor sushi catering, maar ook voor wok catering, fruit catering, tosti catering en barbecue catering. U kunt voor één soort catering kiezen of verschillende soorten catering met elkaar combineren. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Sushi catering bestellen

Voor het bestellen van sushi catering neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 06 - 2880 5780 of via het onderstaande contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor sushi catering met u.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonummer*
Vraag/opmerking*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.