Sushi catering

Sushi catering voor elke gelegenheid: events met duizenden bezoekers, festivals en grote zakelijke gelegenheden. We bereiden verse sushi gerechten en heerlijke drankjes en nemen de culinaire organisatie van uw event volledig uit handen. D&F Catering Events verzorgt bovendien bedienend personeel en de benodigde materialen voor uw event inclusief passende aankleding van de locatie.

 • Onze sushi koks bereiden live sushi tijdens uw event
 • Lopende banden met verschillende sushi gerechten
 • Vespa foodtruck met sushi op uw event
 • Leer zelf sushi bereiden met een sushi workshop

Benieuwd naar onze sushi catering? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Vul ons bel-me-terugformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bel me terug

 

Wat kost sushi catering?

We creëren voor elk event een sushi catering concept op maat met bijvoorbeeld live sushi bereiding, lopende banden met gerechten of een sushi foodtruck. De prijs voor sushi catering is afhankelijk van uw wensen, de grootte van het event en de services die we voor u verzorgen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u en vertellen u meer over de prijzen van onze sushi catering. Vul ons bel-me-terugformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dagverse sushi gerechten

Afhankelijk van uw wensen leveren we de sushi op locatie of bereiden onze sushi koks de sushi gerechten ter plaatse. We bespreken vooraf met u welke sushi en sashimi we serveren. U heeft de keuze uit verschillende soorten sushi, zoals sushi met vlees, sushi met vis en vegetarische sushi. D&F Catering Events heeft écht voor ieder wat wils.

Live sushi bereiding

Sushi smaakt het lekkerst wanneer het voor uw ogen en met verse ingrediënten bereid wordt. Onze sushi koks bereiden de sushi live tijdens uw event, zodat uw gasten met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe we de sushi maken. De kok bereidt van achter de sushi counter elk sushi gerecht dat u wilt. Bekijk hieronder onze sushi catering.

Lopende band met sushi CATERING

Voor een spectaculair sushi buffet dat écht de aandacht trekt, adviseren wij de sushi presentatieband. De koks van D&F Catering Events bereiden en plaatsen heerlijke sushi gerechten voor u op de lopende band. Verras uw gasten of bezoekers met de band die continu in beweging is en telkens nieuwe, lekkere gerechtjes biedt. We hebben voor uw event sushi lopende banden in uiteenlopende maten, zodat we altijd beschikken over het juiste formaat.

Lopende banden met sushi

Sushi foodtruck

Heeft u een event of feest in de buitenlucht? Dan is een sushi foodtruck een heel goed idee! In de Vespa foodtruck bereiden onze sushichefs lekkere sushi en sashimi, die we vervolgens serveren aan uw gasten. De foodtruck is zeer praktisch voor evenementen, festivals en beurzen die buiten plaatsvinden. D&F Catering Events levert naast sushi catering ook oliedrum tafels en krukken voor uw event.

Zelf sushi leren maken tijdens de sushi workshop

Wilt u uw gasten de smaken van Japan laten verkennen? Dan reserveert u een sushi workshop. Samen met vrienden of collega’s leert u hoe u zelf de meest smakelijke sushi kunt maken. Na het bereiden van de sushi komt het lekkerste gedeelte; het opeten van uw zelfgemaakte sushi. De sushi workshop vindt plaats op een door u gekozen locatie, zoals bij u thuis of op het werk.

Pop-up sushi restaurant voor evenementen

Voor grote publieksevenementen in Almere en omstreken is een pop-up sushi restaurant de ultieme oplossing. D&F Catering Events zet een tijdelijk restaurant neer op uw festival, dance event of beurs. Met deze wijze van sushi catering voorzien we al uw gasten of bezoekers van sushi gerechten.

Full service sushi catering

Geef de volledige organisatie van uw event of gelegenheid uit handen. Wij regelen de voorbereidingen voor uw event met behulp van ervaren eventplanners. Onze sushichefs bereiden de lekkerste sushi gerechten voor uw bezoekers en onze gastvrouwen en gastheren bedienen tijdens de maaltijd. Daarnaast verzorgen we de benodigde materialen, zoals tafels en stoelen, het glaswerk en servies en de aankleding van de locatie.

 • Verse gerechten en dranken
 • Deskundige eventplanners
 • Koks en bedienend personeel
 • Benodigde materialen
 • Aankleding van de locatie

Sushi catering voor grote events, festivals en beurzen

Laat de sushi catering voor uw event volledig verzorgen door D&F Catering Events; van beurzen tot events met duizenden bezoekers. Elke gelegenheid vraagt om een uniek menu met sushi gerechten. Daarom bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om enkel sushi te bestellen of om de sushi catering aan te vullen met andere gerechten en cateringmogelijkheden.

Event catering

D&F Catering Events is uw sushi cateraar voor grote evenementen met honderden of zelfs duizenden bezoekers. Wij hebben ervaring met de catering voor dance events, festivals, CHIO events en beurzen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u. Naast sushi catering staan wij u desgewenst ook bij met de organisatie van uw event.

 • Beurzen
 • Dance events
 • CHIO evenementen

Ruim aanbod sushi

U heeft een ruime keuze aan verschillende soorten sushi. Zo serveren we bijvoorbeeld sushi met verschillende soorten vis, vlees en groenten, zoals zalm, tonijn, garnaal, avocado, tofu, krab, paling, zeebaars en komkommer. Ook kunt u kiezen voor sashimi, maki, temaki, uramaki, nigiri en gunkan. Daarnaast verzorgen we graag Japanse bijgerechten als zeewiersalade en rijstgerechten.

Verschillende soorten catering

U kunt bij D&F Catering Events terecht voor sushi catering, maar ook voor wok catering, fruit catering, tosti catering en barbecue catering. U kunt voor één soort catering kiezen of verschillende soorten catering met elkaar combineren. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Sushi catering reserveren

Voor het bestellen van sushi catering neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 06 - 2880 5780 of via het onderstaande contactformulier. We bespreken graag de mogelijkheden voor sushi catering met u.

Vul voor een terugbelverzoek onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam*
Uw indicatie van het aantal gasten*
De locatie van het evenement*

De soort catering*

Op welk nummer kunnen we u bereiken?*
Vul eventuele extra services in (workshops, full service catering)

 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.