Wok catering

Azië proeven op locatie? Naast de lopende band met sushi is D&F Catering Events in Almere ook specialist in Wok catering. Wij doen al meerdere jaren de Wok catering op grote evenementen zoals Lowlands, CHIO Aken en in de RAI. Daarnaast staan we te wokken op kleinere festivals en andere beurzen.

 

DE LEKKERSTE WOKGERECHTEN

De wokgerechten zijn van goede kwaliteit en er wordt hoogwaardig en veilig materiaal gebruikt om de WOK gerechten te bereiden zoals moderne inductie wokpannen. Alle verse ingrediënten zijn bij ons aanwezig om het Azië gevoel te geven op uw evenement in de omgeving van Almere. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vlees en vis, zoals kip, varkensvlees en gamba’s. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende groentes als taugé, wortels en peultjes. Om het af te maken kiest u een van onze lekkere sauzen.

LIVE COOKING OP UW EVENT

Tijdens uw evenement bereiden onze koks de gerechten, live cooking dus. Uw gasten kiezen de ingrediënten en de saus en geven dit door aan de kok. Wij wokken uw gerechten à la minute, zodat u niet alleen geniet van de smaak, maar ook kunt zien hoe we uw maaltijd klaarmaken. Ons personeel is gewend om onder hoge druk te presteren en daarom komen lange wachttijden bij ons niet voor. Daarnaast zijn de mensen getraind in klantvriendelijkheid.

WOKKEN OP ELKE LOCATIE

We nemen zelf alle wok benodigdheden mee, zodat we op elke locatie kunnen wokken. Daarom werken wij niet alleen in de omgeving van Almere, maar in heel Nederland. Het is ook mogelijk om de wok catering te combineren met bijvoorbeeld tapas catering of sushi catering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ZAKELIJKE EVENTS EN PARTICULIERE FEESTEN

Wok catering is mogelijk op elk evenement en elk feest, zowel zakelijk als particulier. Wij wokken op huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, bedrijfsfeesten, recepties, beurzen en alle andere events die u organiseert. Of u nou een feest organiseert voor 30 personen of een festival met duizenden bezoekers, onze wok catering is geschikt voor elke gelegenheid.

CONTACT OPNEMEN MET D&F CATERING EVENTS in almere

Voor meer informatie over onze WOK catering mail naar info@denf-cateringevents.nl of bel met 06 - 2880 5780

FULL SERVICE catering

U kunt de wok catering combineren met een van de andere catering services van D&F Catering Events in Almere, zoals sushi catering, tapas catering, fruitcatering, tosti catering en BBQ catering. Ook verzorgen we graag bedienend personeel, koks en de inrichting van uw event- of feestlocatie.