Aziatische catering

Heerlijke Aziatische gerechten en sushi catering voor elk evenement; van festivals met duizenden bezoekers tot grote privé partijen en beurzen. Onze professionele sushikoks bereiden de sushi voor de neuzen van uw gasten, die vervolgens de sushi van de lopende band kunnen pakken. Ook bij grootse feesten met een Aziatisch thema is onze evenementen catering een groot succes. Wilt u zelf geen omkijken hebben naar de organisatie en aankleding? Laat onze eventplanners het event voor u voorbereiden. D&F Catering Events verzorgt de volgende Aziatische catering:

 • Sushi vers van de lopende band
 • Live bereiding in een van onze sushi bars
 • Urban style met onze sushi foodtruck
 • Sushi workshop voor de gasten van uw event

Bel me terug

Bent u benieuwd naar onze Aziatische catering en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 48 uur antwoord. Voor meer informatie over onze Aziatische catering belt u naar 06-2880 5780.

Wat kost aziatische catering?

Wij verzorgen voor elk groot evenement, zoals een beurs of festival, Aziatische catering en sushi catering op maat. Met live bereiding, sushi van lopende banden of een sushi foodtruck brengen we een glimlach op het gezicht van uw gasten. De prijs voor Aziatische catering is afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en de services die we voor u mogen verzorgen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u en vertellen u meer over de prijzen van onze sushi catering.

Als u weet hoe wij u kunnen helpen, hoeft u alleen nog een offerte aan te vragen. Wilt u informeren naar de mogelijkheden van onze sushi catering op maat? Neem contact op met een van onze adviseurs via 06-2880 5780.

DAGVERSE SUSHI GERECHTEN

Afhankelijk van uw wensen leveren wij sushi catering op locatie of bereiden onze professionele chefkoks de sushi gerechten ter plaatse. We bespreken vooraf met u welke sushi en sashimi we serveren. U heeft de keuze uit de volgende soorten sushi:

 • Sushi met vlees
 • Sushi met vis
 • Vegetarische sushi

Live sushi bereiding op uw event

Achter de counter van de sushi bar staat de kok. Een bolletje rijst in de ene hand, en een plakje vis in de andere. En met veel joie de vivre ligt in een mum van tijd een perfecte sushi op uw bord. Een dipje in de sojasaus, en genieten maar. Verse sushi smaakt het lekkerst; dat weet elke liefhebber. En wat is leuker dan zien hoe de sushi voor uw neus wordt bereid door échte sushi chefs.

Uw gasten zullen versteld staan.

AZIATISCHE CATERING: SUSHI VAN DE LOPENDE BAND

Op zoek naar spectaculaire sushi catering die écht de aandacht trekt? Kies dan voor een van onze sushi bars met lopende band! De koks van D&F Catering Events bereiden heerlijke sushi gerechten, die u vervolgens van onze lopende band pakt. Uw gasten worden blij verrast door de continue nieuwe lading sushi waar ze zich tegoed aan kunnen doen. Voor sushi catering hebben we verschillende sushi bars met lopende band. Aan de hand van het aantal gasten kiezen we de sushi bar met de juiste afmetingen, zodat u voldoende plek heeft.

SUSHI FOODTRUCK VOOR UW FESTIVAL

Heeft u een groot event of festival in de buitenlucht van Almere? Dan is onze sushi foodtruck natuurlijk een heel goed idee. In onze Vespa foodtruck bereiden de sushi chefs heerlijke verse sushi en sashimi. De foodtruck is zeer praktisch voor grootschalige evenementen, festivals, beurzen en grootse privé partijen. D&F Catering Events levert naast sushi catering ook oliedrumtafels, krukken en andere attributen ter aankleding van uw event.

SUSHI WORKSHOP: LAAT UW GASTEN ZELF SUSHI MAKEN

Wilt u uw gasten de fijne kneepjes van de sushi bereiding leren? Reserveer een sushi workshop bij uw event. Naast genieten van de sushi van onze chefs leren gasten zelf deze kunst. Na de bereiding van alle lekkernijen mogen uw gasten natuurlijk proeven wat ze hebben gemaakt. U kunt de sushi workshop boeken wanneer u D&F Catering Events de Aziatische catering van uw event laat verzorgen.

POP-UP SUSHI RESTAURANT VOOR EVENEMENTEN

Voor grote evenementen en food festivals in Almere en omstreken is een pop-up sushi restaurant de ultieme oplossing. D&F Catering Events zet een tijdelijk restaurant neer op uw festival, dance event of beurs. Met deze Aziatische catering voorzien we al uw gasten of bezoekers van sushi gerechten.

FULL SERVICE SUSHI CATERING

Geef de volledige organisatie van uw event of gelegenheid uit handen. Wij regelen de voorbereidingen, de aankleding en de catering voor uw event met behulp van ervaren eventplanners en chef-koks. Onze sushichefs bereiden de lekkerste Aziatische gerechten voor alle gasten en onze gastheren en -vrouwen bedienen u tijdens het event. Daarnaast verzorgen we de benodigde materialen, zoals tafels, stoelen, glaswerk, servies én de aankleding van de locatie. Dat is échte full service catering.

 • Verse gerechten en dranken
 • Deskundige eventplanners
 • Koks en bedienend personeel
 • Benodigde materialen
 • Aankleding van de locatie

AZIATISCHE CATERING VOOR ELKE GELEGENHEID

Laat de Aziatische catering voor elk grote event of food festival volledig verzorgen door D&F Catering Events; van festivals met honderden bezoekers tot events waar we duizenden gasten van heerlijk Aziatisch eten mogen voorzien. Elke gelegenheid vraagt om een uniek menu met Aziatische gerechten. Daarom bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om enkel sushi te bestellen of om de Aziatische catering aan te vullen met andere gerechten, workshops en lopende banden.

RUIM AANBOD EN VERSE INGREDIËNTEN

U heeft een ruime keuze aan verschillende soorten sushi. Zo serveren we bijvoorbeeld sushi met verschillende soorten vis, vlees, zeedieren en groenten; zoals zalm, tonijn, garnaal, avocado, tofu, krab, paling, zeebaars en komkommer. Ook kunt u kiezen voor sashimi, maki, temaki, uramaki, nigiri en gunkan sushi. Daarnaast verzorgen we graag Aziatische bijgerechten als zeewiersalades en rijstgerechten.

VERSCHILLENDE SOORTEN CATERING

U kunt bij D&F Catering Events in Almere terecht voor Aziatische catering, maar ook voor foodtrucks, catering verhuur, evenementen en festival catering. U kunt voor één soort catering kiezen of verschillende soorten met elkaar combineren. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

EVENT CATERING

D&F Catering Events in Almere is uw Aziatische cateraar voor grote evenementen met honderden of zelfs duizenden bezoekers. We hebben ervaring met de catering voor dance events, festivals, CHIO events en beurzen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u. Naast Aziatische catering staan wij u desgewenst ook bij met de organisatie van de volgende events:

Beurzen / evenementen

AZIATISCHE CATERING BOEKEN

Voor het bestellen van onze Aziatische catering neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 06-2880 5780 of via het onderstaande contactformulier.

Uw naam*
Uw indicatie van het aantal gasten*
De locatie van het evenement*
De soort catering*

Op welk nummer kunnen we u bereiken?*
Vul eventuele extra services in (workshops, full service catering)

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.