BBQ catering

Heerlijke warme vlees- en groentegerechten vers bereid op onze Vespa bbq. Deze one of a kind bbq catering staat erom bekend veel bezoekers naar de tent te krijgen. We kennen immers allemaal de fantastische barbecuegeur die de zomer aankondigt. Met onze bbq catering serveert u in een handomdraai de lekkerste barbecuegerechten.

  • Gerechten vers bereid in onze Vespa foodtruck
  • Ideaal voor grotere events
  • Serveer uw gasten heerlijke warme hapjes
  • Zowel vlees-, vis- en groentegerechten

Bel me terug

Barbecue catering

De Vespa komt met luxe Boretti barbecue en voldoende vlees en vis, groentes, salade, sauzen en stokbrood. Ook voor vegetariërs een Walhalla. Wilt u helemaal geen omkijken naar de opzet van onze barbecue catering? Desgewenst nemen we ook het serviesgoed of een aanhanger met volledig buffet mee. Voor eventuele extra aankleding van de barbecue catering neemt u contact met ons op via 06 - 2880 5780.

D&F Catering Events voor de catering van grote evenementen

Met ons full service eventcatering bent u verzekerd van een zorgeloze bbq catering. Onze professionals nemen al het werk uit handen. We regelen de opbouw, bediening en onze chef-koks zorgen voor de lekkerste maaltijden. De aankleding en het servies valt bij de full service eventcatering ook onder onze verantwoordelijkheid.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vul ons bel-me-terugformulier in of stuur ons een email.

Uw naam*
Uw indicatie van het aantal gasten*
De locatie van het evenement*

De soort catering*

Op welk nummer kunnen we u bereiken?*
Vul eventuele extra services in (workshops, full service catering)

 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.