De Oprichters

Er waren eens twee broers… Ook al lijkt het verhaal van de broers Focke in realiteit totaal niet op ‘Twee gebroeders’ van de gebroeders Grimm. Een sprookje is het wel. Ontdek het verhaal achter D&F (Dennis & Frenk) Catering Events;

Dennis & Frenk Focke zijn twee broers geboren te Amsterdam. Met een ondernemer als moeder, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Het bleek dan ook een kwestie van tijd totdat zij de krachten zouden bundelen. Inmiddels hebben zij the best of both worlds gecombineerd – Dennis de creatieveling en Frenk het zakelijke brein - en is in 2016 D&F Events geboren.

Over Dennis

Dennis is een rasechte horeca-tijger. Hij eet, slaapt en ademt horeca en sinds 1995 is de keuken zijn terrein. Hij stond eerder achter de pannen in restaurants zoals Vijf Vlieghen (Amsterdam), Krasnapolsky (Amsterdam), Merlet (Schoorl) en Hotels van Oranje (Noordwijk). Geen keuken was groot genoeg, Dennis wilde meer. Hij startte zijn eigen catering bedrijf en was direct succesvol op verschillende evenementen als North Sea Jazz, Lowlands en populaire beurzen in RAI en AHOY. Maar daar stopt het niet, met D&F Events organiseert hij ook zelf evenementen als Jordaan in de Polder en diverse Kerstmarkten. Dankzij Dennis is het eten én het evenement altijd een feestje.

Over Frenk

Frenk voegde zich in 2016 bij Cook en Go en daadkrachtig als hij is, werd de naam meteen veranderd naar D&F Events BV. Met een HBO-opleiding Management Economie en Recht op zak, was hij hiervoor werkzaam als ZZP-er in de financiële branche voor grote namen als Walt Disney, 20th Century Fox en Aptic. Daar kon hij zijn ei toch niet helemaal kwijt. Hij zag nog veel meer kansen voor het florerende bedrijf van zijn broertje en besloot in de stappen. Voor D&F Events houdt hij zich vooral bezig met organisatorische zaken, marketing en het financiële deel. Frenk zorgt ervoor dat niet alleen de lopende banden van de catering, maar ook alle andere zaken op rolletjes lopen.