Over D&F Catering Events

Waar de gemiddelde cateraar stopt, gaat D&F Events verder dankzij een full service concept. Beleving staat centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw evenement vanaf het begin tot het einde een succes is. D&F Events regelt de catering voor uw bedrijfsfeesten, privé partijen, beurzen, zakelijke events, bruiloften en evenementen. Naast de benodigde materialen als tafels, krukken, aankleding en horecapersoneel, bieden wij verrassende elementen als foodtrucks, foodkarren, lopende banden en Vespa’s. D&F Events zet net even een stapje extra en is daarom uw perfecte partner voor alle feesten en partijen.

D&F Catering Events in Almere neemt u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen de catering voor uw event, maar ook eventplanners, koks, bedienend personeel, benodigde materialen en aankleding van de locatie. Kortom: wij regelen alles wat u nodig heeft om uw event tot een succes te maken.

De catering voor uw event tot in de puntjes verzorgd

De volledige catering tot in de puntjes voorbereiden, zodat uw evenement perfect verloopt: dat is de kracht van de ervaren eventplanners van D&F Catering Events. Onze vakkundige koks bereiden de heerlijkste gerechten en de gastheren en gastvrouwen zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Wij verzorgen ook graag de benodigde materialen voor uw event, zoals het servies, glaswerk en de aankleding van de locatie.

Geschikt voor elk event en feest

Wij hebben de catering verzorgd voor grote publieke evenementen, particuliere feesten en zakelijke gelegenheden. Zo stonden we bijvoorbeeld op de Horecava en het Asia Festival en verzorgen we de catering op CHIO evenementen. Daarom kunt u voor vrijwel elk event catering bij ons aanvragen. Van besloten feestjes tot festivals met duizenden bezoekers, wij draaien onze hand er niet voor om en bereiden de lekkerste maaltijden voor uw gasten.

Verschillende soorten catering

Bij D&F Catering Events in Almere heeft u de keuze uit sushi catering, tapas catering, fruit catering, tosti catering, BBQ catering en wok catering. Onze catering diensten zijn ook goed te combineren.