Tosti catering

Het is “tosti time” in Nederland: tosti catering is razend populair. Steeds meer tosti zaken openen hun deuren. Niet voor niets wordt de tosti de nieuwe hamburger genoemd. De tosti is populairder dan ooit.

 

Bel me terug

Tosti catering voor uw events en feesten

Al ver voor de tosti trend ontstond was D&F Catering Events in Almere al een tosti catering expert op feesten, beurzen evenementen en festivals. De diversen soorten tosti's die op het menu staan van D&F zijn een begrip. Uiteraard serveren wij de traditionele tosti's met kaas, ham/kaas of salami kaas, maar er is meer. Zo hebben we ook de vegetarische tosti brie, honing en walnoot populair en de spinazie cheddar.

Onze tosti's zijn zeer rijkelijk belegd en kunnen lekker hollands op een casino geserveerd worden maar ook op oerbrood of biologisch brood, panini of foccacia.

Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee we snel tosti's kunnen serveren zonder al te lange wachttijd. Omdat we al veel ervaring hebben, weet ons klantvriendelijke personeel prima om te gaan met grote drukte en bezoekers tevreden te houden.
Voor meer informatie over tosti catering in Almere en omstreken neemt u contact met ons op via mail of telefoon.

Waarom tosti's op een evenement?

Tosti's zijn erg geliefd op evenementen. Waarom? Omdat tosti's gemakkelijk te eten zijn zonder bestek. Stel uw eigen tosti samen door te kiezen uit onze verschillende belegmogelijkheden. Ondertussen hebben we al op verschillende festivals zoals Lowlands, CHIO en in de RAI de catering mogen verzorgen.

Contact opnemen met D&F Catering Events

Tosti catering in combinatie met een festival, evenementen of een beurs? Vraag ernaar bij onze sales via info@denf-cateringevents of telefonisch via 06 - 2880 5780.

Bel me terug

Overige catering services

Behalve tosti catering verzorgt D&F Catering Events in de omgeving van Almere ook sushi catering, tapas catering, fruitcatering, wok catering en BBQ catering.