Tosti catering

Het is “tosti time” in Nederland: tosti catering is razend populair. Steeds meer tosti zaken openen hun deuren. Niet voor niets wordt de tosti de nieuwe hamburger genoemd. De tosti is populairder dan ooit.

[gallery id="19"]

Tosti catering voor uw events en feesten

Al ver voor de tosti trend ontstond was D&F Catering Events in Almere al een tosti catering expert op feesten, beurzen evenementen en festivals. De diversen soorten tosti's die op het menu staan van D&F zijn een begrip. Uiteraard serveren wij de tradionele tosti's met kaas, ham/kaas of salami kaas, maar verder zijn de vegetarische tosti brie, honing en walnoot populair en de spinazie cheddar.

Onze tosti's zijn zeer rijkelijk belegd en kunnen lekker hollands op een casino geserveerd worden maar ook op oerbrood of biologisch brood, panini of foccacia.

Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee we snel tosti's kunnen serveren zonder al te lange wachtijd. Omdat we al veel ervaring hebben, weet ons klantvriendelijke personeel prima om te gaan met grote drukte en bezoekers tevreden te houden.
Voor meer informatie over tosti catering in Almere en omstreken neemt u contact met ons op via mail of telefoon.

Contact opnemen met D&F Catering Events

Tosti catering in combinatie met onze vespa tijdens een partij, bruiloft of andere gelegenheid? Vraag ernaar bij onze sales via info@denf-cateringevents of telefonisch via 06 - 2880 5780.

Overige catering services

Behalve tosti catering verzorgt D&F Catering Events in de omgeving van Almere ook sushi catering, tapas catering, fruitcatering, wok catering en BBQ catering.