Catering bedrijf

Tijdens een besloten feestje, zakelijke gelegenheid of personeelsbijeenkomst verzorgt D&F Catering Events de catering voor uw bedrijf. We verrassen uw gasten met de meest culinaire versnaperingen: van een heerlijke Oosterse wokmaaltijd of compleet verzorgde barbecue tot een lopende band met daarop de lekkerste tapas of sushigerechten. Naast de catering regelen we koks, bediening en aankleding. Wat denkt u bijvoorbeeld van een foodtruck op de parkeerplaats van het kantoor?

  • Unieke catering voor iedere bedrijfsbijeenkomst
  • Stel uw eigen arrangement samen
  • Live cooking op locatie mogelijk
  • Keuze uit verschillende foodtrucks en bars
  • Uitgebreide catering door heel Nederland

Bespreek de wensen voor unieke catering voor uw bedrijf met ons en wij maken voor u graag een arrangement op maat.

Creatieve catering voor uw bedrijf

Wat voor bedrijfsgelegenheid u ook heeft, een vergaderlunch, zakelijk diner of bedrijfsevenement, we serveren graag passende lekkernijen. Van kleine hapjes tot complete maaltijden, vers bereid door onze professionele koks. Geen standaardbuffet, maar een waar spektakel. Geheel naar uw wens en in de stijl van uw event. U heeft de keuze uit diverse maaltijden of een combinatie van gerechten.

Sushi catering

Voor iedere zakelijke gelegenheid verzorgen we de lekkerste dagverse sushigerechten. Op dezelfde dag bereid door onze koks of tijdens het event in de vorm van live cooking. De sushi catering is te combineren met de bars met lopende banden of een hippe foodtruck. Of laat uw medewerkers, klanten en relaties zelf aan de slag gaan in de sushi workshop.

Vraag een offerte aan >

Wok catering

Geef de bedrijfsbijeenkomst een Aziatisch tintje met de lekkerste wokgerechten op locatie. De gasten kiezen zelf de verse ingrediënten en onze chefs maken in een handomdraai een heerlijk wokgerecht. Live cooking geeft een unieke sfeer aan uw evenement. De wok catering is geschikt voor iedere locatie, vanaf dertig tot meer dan duizend gasten.

Vraag een offerte aan >

Tapas catering

Kleine hapjes serveren tijdens een zakelijk evenement? Ga voor typisch Spaanse borrelhapjes: tapas! Diverse soorten bruschetta en andere kleine lekkernijen uit het Zuid-Europese land. Los te boeken of inclusief hostess en koks. Ook als workshop te boeken: test de samenwerking binnen het team en maak samen de Spaanse gerechtjes.

Vraag een offerte aan >

BBQ catering

Bij een zomers bedrijfsfeest is een grootse BBQ geen overbodige luxe. We serveren naar uw wens vlees, vis, groenten, salades, sauzen en stokbrood, maar verzorgen ook drankjes en serviesgoed. Heeft u een buitenlocatie op het oog voor het bedrijfsevenement? Onze professionele koks rijden met hun Vespa foodtruck overal naartoe om een luxe barbecue te verzorgen.

Vraag een offerte aan >

Fruit catering

Zijn fitheid en duurzame inzetbaarheid belangrijke thema’s in uw bedrijf? Dan zijn gezonde versnaperingen tijdens een meeting of bedrijfsevenement niet verkeerd. Gezonde sappen, smoothies en vers fruit geven uw medewerkers of klanten een boost tijdens de vergadering of het evenement. Ook te combineren met de overige catering.

Vraag een offerte aan >

Tosti catering

Een originele bedrijfslunch organiseren? Ga voor tosti time en serveer tosti’s in allerlei verschillende soorten en maten. Probeer de bijzondere combinaties van onze tostimakers of kies zelf de broodsoort en het beleg. Geef de gasten van de zakelijke bijeenkomst een smakelijke lunch: snel geserveerd door onze topkoks.

Vraag een offerte aan >

Meer dan catering

Naast bovenstaande hapjes en gerechten verzorgen we bij uw feest, evenement of bijeenkomst ook drankjes, bediening, het servies en de overige aankleding. Heeft u nog andere wensen voor de catering? Laat het ons weten, want we helpen u graag met het bedenken van een creatief concept voor uw bedrijf.

Prijzen catering bedrijf

Wat de kosten van de catering zijn, is geheel afhankelijk van uw wensen, het aantal personen en het arrangement dat u kiest. We maken voor u graag een prijsberekening op maat, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Bedrijfscatering bestellen

Neem contact op met D&F Catering Events via 06 2880 5780 of onderstaand contactformulier voor het verzorgen van de catering van uw bedrijfsfeest, zakelijke lunch of relatiedag. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonummer*
Vraag/opmerking*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.