Foodtruck huren concept

Verras de gasten op uw event of feest door een hippe foodtruck te huren. Kies een foodtruck in de stijl van uw evenement en serveer uw gasten vanuit de truck de lekkerste hapjes. Door u zelf bereid of geheel verzorgd door D&F Catering Events.

  • Superleuke presentatie voor festivals en feesten
  • Full service catering voor uw event of feest mogelijk
  • Op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland

De foodtrucks van D&F Catering Events zijn een regelrechte hit op festivals en events. Wilt u een foodtruck huren voor uw feest of evenement? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

“De Vespa foodtruck was een echte eyecatcher tijdens ons minifestival. De sushi was heerlijk en de bediening was top. Bedankt voor de goede service! – José

Foodtrucks voor ieder event

Wat voor sfeer u op uw feest of event ook wilt creëren, we toveren de foodtrucks van D&F Catering Events in een mum van tijd om tot een waar foodpaleis in de gewenste stijl.

Vespa foodtruck

De Vespa foodtruck is een groot succes op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften. Deze hippe truck is geschikt om allerlei hapjes uit te serveren, maar vooral heel leuk te combineren met sushi catering. Laat onze sushi chefs heerlijke poké bowls en dagverse sushi bereiden en zorg ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. De Vespa foodtruck is met en zonder aanhanger verkrijgbaar.

Stalen huisje

Een grootsere aanpak voor uw event is het stalen huisje. In dit huisje is voldoende ruimte om veel gerechten tegelijkertijd te bereiden. Kies voor een BBQ waarop verse hamburgers worden gebakken of een ander smakelijk gerecht. Het huisje kan geheel naar wens gestyled worden. Zo kunnen we het stalen huisje gemakkelijk omtoveren tot burger bar, sushi bar of tosti bar: wat u maar wilt!

Aziatische foodtruck

Met de foodtruck met Aziatische look creëert u een sfeer die u wellicht herkent van de drukbezochte straatjes in Bangkok. Serveer heerlijke Aziatische wokgerechten, vers bereid door onze professionele koks, en uw bezoekers wanen zich echt even in Azië. U kunt de foodtruck los huren of gecombineerd met Aziatische catering.

Houten ‘Meneer Potato’ foodtruck

Voor een unieke beleving en warme sfeer tijdens uw feest huurt u de houten foodtruck. Een leuke invulling voor op een kerstmarkt of een feest in winterse sferen. Maar ook in de zomer is deze foodtruck zeer geliefd. Serveer vanuit de truck de lekkerste hapjes, zodat de gasten Meneer Potato zeker niet voorbijlopen.

Kosten foodtruck

De prijzen voor het huren van een foodtruck lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van uw wensen. U kunt de foodtruck bijvoorbeeld enkele uren huren, maar ook meerdere dagen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de gehele catering door D&F te laten verzorgen. Neem contact met ons op via 06 2880 5780 en bespreek uw wensen met ons. We denken graag met u mee en maken een offerte op maat.

“De Aziatische foodtruck was een geweldige aanvulling op onze bruiloft. Heerlijke gerechten bereid door de vriendelijke koks en tegelijkertijd mooie herinneringen aan onze ontmoetingsplek in Azië.” - Maartje

Full service catering

Naast de verhuur van onze hippe foodtrucks verzorgen we voor u graag de volledige catering. Onze professionele koks bereiden smakelijke Aziatische wokgerechten, verse sushi, sashimi en poké bowls. Maar ook malse burgers of een uitgebreide BBQ staan bij de koks op het menu. Bespreek welke gerechten u vanuit de foodtruck wilt serveren en wij regelen compleet verzorgde catering voor uw event of feest.

Live cooking vanuit de foodtruck

Wanneer u de volledige catering door D&F Catering Events laat verzorgen, kunt u kiezen voor live cooking tijdens uw evenement. De koks bereiden de gerechten vers op uw evenement, wat voor een waar spektakel zorgt. Verder regelen wij ook graag de bediening, drankjes en het servies voor u.

Food truck reserveren

Wilt u direct de foodtruck reserveren voor uw feest of event? Bel dan 06 2880 5780 of stuur ons een bericht:

Naam*
E-mailadres*
Telefoonummer*
Vraag/opmerking*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.