Sushi foodtruck

Verras uw gasten met een hippe sushi foodtruck. Vanuit de foodtruck krijgen de bezoekers van uw event of feest de lekkerste Japanse hapjes. Met de sushi Vespa hebben we al diverse festivals bezocht en het is elke keer weer een regelrechte hit! D&F Catering Events verzorgt bovendien full service sushi catering, zodat u de zorgen omtrent hapjes of een lekkere maaltijd gemakkelijk uit handen kunt geven.

  • Superleuke presentatie voor festivals
  • Inclusief chef die de Japanse specialiteiten bereidt
  • Full service catering voor uw event of feest

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragenContact

Kosten sushi food truck

De prijs van sushi catering met een food truck is afhankelijk van uw wensen, zoals het aantal Japanse gerechtjes en de variatie , het aantal benodigde medewerkers en de duur van het huren van de foodtruck. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of bel 06 2880 5780 voor meer informatie.

“De sushi foodtruck maakte de sfeer helemaal af op het festival. Het zag er superleuk uit en je kon sushi bestellen bij de kok.”
Mariëlle

Full service sushi catering

Met onze hippe sushi foodtruck kunnen we voor u de volledige catering verzorgen. De food truck is bovendien goed te combineren met de sushibar met lopende banden en de huur van oliedrumtafels en krukken, zodat uw gasten een plek hebben om rustig te eten. Wilt u niet alleen sushi serveren, maar ook bijvoorbeeld tapas, BBQ-gerechten, tosti’s, wokgerechten of vers fruit? Bespreek uw wensen met ons en wij regelen compleet verzorgde catering voor uw event of feest.

Verse sushi, sashimi en andere Japanse specialiteiten

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van rijst, rauwe vis en nori (zeewier). Daarom vormen deze ingrediënten Bij D&F Catering Events de basis van vele gerechtjes. Wij maken onze sushi, sashimi, Japanse salades en andere specialiteiten dagvers. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor live cooking tijdens uw evenement. Zo weet u altijd zeker dat u vers bereide sushi eet. U heeft de keuze uit vrijwel alles wat de Japanse eetcultuur te bieden heeft, bespreek uw wensen met onze specialisten.

Food truck reserveren

Wilt u direct de foodtruck reserveren voor uw feest of event? Bel dan 06 2880 5780 of stuur ons een bericht:

Naam*
E-mailadres*
Telefoonummer*
Vraag/opmerking*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.